Gedreven door vers

Onze bakkers staan ervoor om iedereen, op elk moment en iedere dag weer, optimaal te laten genieten van de allerlekkerste en verse bakkersproducten.

Hoe doen we dat?

Met onze rijke ervaring van 7 generaties innoveren en verrassen wij continu met respect voor het ambacht, klant en omgeving.

Bakkerij Borgesius

Gedreven door passie

We zijn betrokken en energiek en voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat. We denken in kansen en mogelijkheden. We werken vanuit onze persoonlijke drijfveren en proberen altijd het verschil te maken.

Ondernemend naar de toekomst

We zijn vooruitstrevend, tonen moed en initiatief. We inspireren en stimuleren elkaar. We werken op enthousiaste en creatieve wijze samen met onze klanten én onze partners. Dit maakt ons dynamisch en toekomstbestendig.

Respect ontvangen door respect te geven

We tonen respect voor ons mooie ambacht en gaan zorgvuldig om met onze omgeving. We laten de ander in zijn waarde en hebben waardering voor de klant en zijn eigenheid. We zijn open, eerlijk en bereikbaar voor elkaar.

Doelstellingen duurzaamheid

We zijn voortdurend bezig met het verminderen van onze milieu-impact, zowel in onze eigen productieprocessen als in onze keten. We minimaliseren ons energie- en grondstoffenverbruik, scheiden ons afval, gaan voedselverspilling tegen en stimuleren onze leveranciers om te verduurzamen.

Het bakken en leveren van zo duurzaam mogelijk brood is voor ons al jaren vanzelfsprekend. Energiebesparende maatregelen in onze bakkerijprocessen staan hoog in het vaandel en waar mogelijk leggen we zonnepanelen op onze daken en elektrificeren we ons (vracht)wagenpark.

Sinds 2018 berekenen we onze CO2-uitstoot. We hebben zicht op zowel onze eigen uitstoot (scope 1 & 2) als de uitstoot in een deel van onze keten (scope 3). Ons doel is om de scope 1 & 2 emissies met 50% en de scope 3 emissies met 15% te verlagen in 2030 t.o.v. 2018.