Gedreven door vers

Onze bakkers staan ervoor om iedereen, op elk moment en iedere dag weer, optimaal te laten genieten van de allerlekkerste en verse bakkersproducten.

Hoe doen we dat?

Met onze rijke ervaring van 7 generaties innoveren en verrassen wij continu met respect voor het ambacht, klant en omgeving.

Bakkerij Borgesius

Passie

We zijn trots op ons familiebedrijf
en op ons ambacht

We zijn betrokken en energiek

We hebben een hart
en laten dat ook zien!

Ondernemend

We denken in kansen
en mogelijkheden

We willen succesvol zijn,
nu en in de toekomst

We voelen ons verantwoordelijk
voor het resultaat

Respect

We zijn menselijk en eerlijk

We gaan zorgvuldig om
met onze omgeving

We zijn behulpzaam en bereikbaar
voor onze collega’s en onze klant

Doelstellingen duurzaamheid

We zijn voortdurend bezig met het verminderen van onze milieu-impact, zowel in onze eigen productieprocessen als in onze keten. We minimaliseren ons energie- en grondstoffenverbruik, scheiden ons afval, gaan voedselverspilling tegen en stimuleren onze leveranciers om te verduurzamen.

Het bakken en leveren van zo duurzaam mogelijk brood is voor ons al jaren vanzelfsprekend. Energiebesparende maatregelen in onze bakkerijprocessen staan hoog in het vaandel en waar mogelijk leggen we zonnepanelen op onze daken en elektrificeren we ons (vracht)wagenpark.

Sinds 2018 berekenen we onze CO2-uitstoot. We hebben zicht op zowel onze eigen uitstoot (scope 1 & 2) als de uitstoot in een deel van onze keten (scope 3). Ons doel is om de scope 1 & 2 emissies met 50% en de scope 3 emissies met 15% te verlagen in 2030 t.o.v. 2018.