Word jij ’t nieuwe lid van onze familie?

Wil je deel uitmaken van een betrokken en energiek team? Een team met ambities, passie, kennis en volop ontwikkelings mogelijkheden? Dan is borgesius de plek voor jou.


Filter op provincie

Filter op vakgebied

Open sollicitatie

LocatieBij jou in de buurt!
Aantal urenAfhankelijk van de functie

Open solliciteren houdt in dat je ongevraagd solliciteert, Je reageert dus niet op een advertentie of een openstaande vacature. Met een open sollicitatie maak je je enthousiasme kenbaar voor ons bedrijf. Bij interesse horen wij graag van jou en wie weet vind je bij ons je droombaan.

Solliciteren >

Bij Bakkerij Borgesius werk je met dagverse producten. Hoe sneller en efficiënter de productie hoe verser het product in de winkel. Dat maakt werken in een bakkerij uitdagend, afwisselend en dynamisch. Iedere dag vele supermarkten van brood voorzien, is een specialisme en een hele uitdaging. Voor ons de dagelijkse manier van werken, maar eigenlijk heel bijzonder. Want wij streven elke dag opnieuw naar het allerbeste resultaat voor onze klanten.

De sfeer binnen Bakkerij Borgesius is informeel. Samenwerken en communicatie vinden wij erg belangrijk aangezien veel afdelingen van elkaar afhankelijk zijn. We zorgen ervoor dat heel Nederland elke dag vers brood kan eten, daarom werken we in de bakkerij 7 dagen in de week, in verschillende ploegen.

Goedhart  &  Borgesius

Bakkerij Borgesius maakt onderdeel uit van één grote familie van bakkers. Samen met zusterbedrijf Bakker Goedhart, leveren wij de lekkerste bakkerijproducten aan retail en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Daarom vind je hier vacatures van beide bakkerijen. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail.

Stuur een e-mail >

Stuur een e-mail >